NASI SPONSORZY

a44acd9634eed398

 

fish

 

Logo decathlon Koszalin

 

logo 3re co official

 

 

PARTNER MEDYCZNY

logo-SPONDYLUS

PARTNER STRATEGICZNY XVII BIEGU WENEDÓW

Lotto

NASI PARTNERZY

logo koszalin

ck105-
Logo-ZOS

Logo PFNW

Wizytówka

KSE logo

PARTNER TECHNICZNY

4run - logo wersja full

 

Brooks

 

logo 6

XI Koszaliński Bieg Górski 2020 za nami
Ocena użytkowników: / 0
SłabyŚwietny 
Wpisany przez Jacek Moszyński   
piątek, 12 czerwca 2020 19:31

gorski20W dniu 11.06.2020 zorganizowaliśmy XI Koszaliński Bieg Górski. Z powodu pandemii koronawirusa został on przeniesiony z 14.03.2020. Była to pierwsza większa impreza biegowa w naszym regionie po zdjęciu obostrzeń związanych z pandemią. Biegacze startowali na dwóch dystansach: o godzinie 10.00 na 5 km oraz o godzinie 11:30 na 15 km. W obu biegach wystartowało 200 biegaczy. Start odbywał się pojedynczo w 5 sekundowych odstępach zgodnie z nadanymi numerami. Wprawdzie cały czas padało, ale biegacze nie narzekali na pogodę. Na krótszym dystansie wśród mężczyzn wygrał Kamil Hołub, a wśród kobiet najlepszą okazała się Magdalena Krynicka. Na 15 km najszybszym był Adrian Kępka wśród mężczyzn i Olga Zatoń wśród kobiet. Na obu dystanasach startowali nasi zawodnicy. Serdecznie wszystkim gratulujemy. Wyniki możemy znaleźć tu: Wyniki Bieg Górski 2020. Zdjęcia z trasy biegu autorstwa naszego kolegi Darka D. znajdziecie tu: Zdjęcia z biegu. Wyniki zawodników TKKF Koszalin:

 XI KOSZALIŃSKI BIEG GÓRSKI - 5 KM
18 NOGA Sebastian 72 TKKF KOSZALIN M-Open 16 00:28:42.25 +00:04:21 5:44 10.4
23 SKOWYRSKI Janusz 94 TKKF KOSZALIN M-Open 20 00:29:29.70 +00:05:09 5:53 10.2
29 JAROSZ Dariusz 28 TKKF KOSZALIN M-Open 26 00:30:14.35 +00:05:53 6:02 9.9
37 KRZEWIŃSKA Małgorzata 48 TKKF KOSZALIN K-Open 6 00:31:14.90 +00:06:54 6:15 9.6
50 SARAPUK Gabriela 86 TKKF KOSZALIN K-Open 12 00:33:16.75 +00:08:56 6:39 9
57 KOZŁOWIECKI Waldemar 43 TKKF KOSZALIN M-Open 44 00:34:07.35 +00:09:46 6:49 8.8
60 BOGACKI Tomasz 6 TKKF KOSZALIN M-Open 47 00:34:40.90 +00:10:20 6:56 8.6
61 BOGACKA Lucyna 5 TKKF KOSZALIN K-Open 14 00:34:41.70 +00:10:21 6:56 8.6
99 KARNICKI Zygmunt 36 TKKF KOSZALIN M-Open 66 00:42:26.00 +00:18:05 8:29 7.1

 XI KOSZALIŃSKI BIEG GÓRSKI - 15 KM
10 WALEŃSKI Michał 242 TKKF KOSZALIN M-Open 10 00:26:38 00:53:55 01:21:39.15 +00:12:23 5:26 11.0
15 ZWOLIŃSKI Jan 177 TKKF KOSZALIN M-Open 15 00:27:50 00:56:17 01:23:55.20 +00:14:39 5:35 10.7
18 GÓRA Roman 154 TKKF KOSZALIN/BIEGOLAS KOSZALIN M-Open 18 00:28:38 00:57:59 01:26:27.50 +00:17:12 5:45 10.4
19 DZIADEK Krzysztof 240 TKKF KOSZALIN/BIEGOLAS KOSZALIN M-Open 19 00:27:35 00:57:02 01:26:42.20 +00:17:26 5:46 10.4
33 IWANIEC Dariusz 165 TKKF KOSZALIN/BIEGOLAS KOSZALIN M-Open 31 00:30:15 01:01:24 01:32:16.85 +00:23:01 6:09 9.8
45 MICERSKI Tomasz 208 TKKF KOSZALIN/BIEGOLAS KOSZALIN M-Open 42 00:31:11 01:04:18 01:39:43.65 +00:30:28 6:38 9